Man går verkligen på sparlåga med bloggandet när man är hemma i Sverige, är mycket roligare att skriva när man har semester. Men så vill man ju hålla bloggen vid liv, även om det inte blir så ofta man skriver.

Dagarna bara rusar iväg och man har fullt upp, men när man väl ska skriva så står det helt stilla....

Jag menar....gick upp idag vid 06.00...stentrött som vanligt, tvätta mig och kollade om det var cykel väder...japp. Cyklade iväg vid ca 06.40...härligt. Framme vid jobbet vid 07.00, nästan ensam på jobbet alla har semester, frukost vid 09.30...mm mumma nybakat bröd från ICA:). jobbar vidare, fullt upp...helt plötsligt är klockan 12.00 = lunch, brukar oftast inte käka nu på sommaren utan en liten tupplur i vilorummet...skönt. Efter lunch rinner tiden snabbt iväg till 16.00 dags att cykla hem. Lite småprat med Rajje, fixar lite mat är vrålhungrig...käkar framför tv:n kollar på gårdagens avsnitt av The Good Wife...försöker få lite tips;). Grejar lite...sitter och njuter på altan, tittar vidare på tv:n och sedan i säng.

Ja ni förstår, detta kan man ju inte skriva fem dagar i veckan på bloggen:)).... nä nu är det väl inte hela sanningen, ibland gör man väl något annat också, men minnet. 

Varit ute på en hel del tillsyn senaste tiden, får åka runt i Dalsland är verkligen en höjdpunkt, så vackert.... känns som om jag skrivit detta tidigare, men kan upprepas man blir lite hemmablind "Los árboles no dejan ver el Bosque". Tyvärr har jag varit lite dålig på att fotografera, men tog några foton när jag och Kaka var i Gustavfors, mitt ute i ingenstans kan man tycka, men så otroligt fint.

Haha ja nu blev det ju inget kort på den fina naturen, men vi är väl inte så illa heller;).

Ska bli Farmor igen.... och efter fem pojkar verkar det som om tösen äntligen ska komma:). Man kan ju aldrig vara helt säker förrän barnet tittat ut, men måste erkänna att det känns lite extra pirrigt, en flicka, det är man ju inte van vid:)....Så kan tänka mig att det i början kan bli en hel del rosa:)

Men som sagt man kan aldrig vara helt säker...
....jag bara älskar Blått också;).

Avslutar med en kluring igen.