Är så fruktansvärt trött på vädret just nu, regn blåst och kallt. Vi fick någon fin vecka tidigt, rejält varmt var det, till och med varmare än vad det var i Spanien just då. Men verkar idag som om det var den sommar vi fick, den som lever får se:) Men för att inte låta allt för pessimistisk så finns det fördelar också, helt ok temperatur på kontoret, så det känns ok att jobba. Även i sovrummet är det lätt att få det lite kyligt, bara att ha fönstret öppet, det är riktigt bra. Gräset växer bra när vädret är som det är, så känner mig jättetacksam för Alfred, han gör ett bra arbete måste jag säga.

Rajje som under en längre tid har gått runt i ett vakuum har äntligen fått lite inspiration att fixa till sina bilar...lastbilen har det hänt en hel del med.


 


ps. kolla Lilleman som också vill vara delaktig:)Men säg den lycka som varar...ett oturligt hopp ur traktorn, så var foten skadad.
Rajje trodde i början att det var brutet, men som tur är verkar det vara en stukning... gamla gubbar ska ta det lugnt;)


Nu är det sex veckor kvar tills vi åker en sväng till Torre, helt otroligt att man kan gå och längta så mycket. Där är det ju väldigt varmt just nu, har man förstått när man läser bloggarna...hoppas det är lite mindre hetta när vi åker ner.

En hel del jobb har det varit sista tiden, lite extra tillsyn på Vita Vänern, Kanalyra och Bluesfestival, så helger och kvällar har det blivit.

En hel del som ska hända framöver, mycket att se fram emot. 1. Helg i Göteborg och besök på Kasinot:). 2. Bröllop:). 3. Två inplanerade resor till Torre:).... så vem kan klaga på dåligt väder.

avslutar med lite hjärngympa...upp eller ner?