Idag 19 maj firar mina föräldrar Volfram bröllopsdag, kan inte påstå att det låter så romantiskt ;-)... Men faktum är att det är hela 56 år, det kan man kalla i nöd och lust.

 Så detta får vi fira hela dagen,... det började redan vid frukostbordet, då pappa gömt en liten present på mammas stol. Glatt överraskad blev hon när det var dax att sätta sig vid bordet, det är ju inte alla gånger man får presenter till frukost :-D


Ett jättefint halsband blev det, kommer att uppdatera senare ikväll vad som händer under dagen. 

Så nu går vi en dag tillbaka i tiden... 

Gårdagen blev en jättefin dag med strålande solsken, och inget flängande. Började med en rejäl sovmorgon, kändes riktigt skönt att vara utvilad. God frukost som alltid, rajje tar varje morgon en promenad och köper nybakat bröd. Vid lunchtid tog vi alla en promenad nedåt centrum, där mötte vi P. Det är väldigt längesedan vi träffades in real life som det numera heter :-P. Hon visade oss ett fik som faktiskt hade riktigt gott fikabröd, inte ofta man får det här nere. 

Tyvärr glämde jag fota vad vi åt, har inte riktigt kommit in i bloggtänkadet än, skärpning. Det blev en trevlig stund som avslutades med en liten promenad... rajje har hittat ett litet projekt han ville visa, glömde även att fota här med. Väl framme vid Mercadona sa vi hejdå till P, som skulle in i affären för att leta valnötter speciala :-D.

Tar ett litet break här och återkommer med uppdateringar om firandet av Volframparet... 

Så då var jag tillbaka, och tanken var att jag skulle ha massor att berätta. Men så är det inte, firandet blev inte riktigt vad vi hade tänkt. Både jag och mamma älskar allt som har med kungahuset att göra, inte bara svenska utan även engelska.... Och idag var det ju prinse bröllop, så det blev bröllopsyra på ett litet annat sätt än som var tanken. 

Så fina var dom, gillar verkligen Harry och Meghan... trogen tittare av Suits. 

Så som ni förstår blev det tv för hela slanten, och när det var över kände vi inte för att göra oss iordning och gå ut. Så jag och rajje sätte igång att fixa middag. 

Smakade nog minst lika bra som om vi gått ut, grillad kyckling och gratäng, mums. 

Rajje stack iväg och köpte fika på stället vi var igår... Trodde han skulle välja något som vi smakade på igår, men minnet... 

Så han köpte fyra olika kakor. 

En av kakorna ville ingen ha, kan ni gissa vilken? 

Eftersom det var svårt att välja så delade vi lika, även på den som ingen ville ha. 

Snart är denna dag över, det blev en bra dag, även fast det inte blev som vi tänkt. God mat på casa Krafft, fint kungabröllop och bäst av allt ett trevligt sällskap... Så än en gång ett stort grattis för mina bästa föräldrar. 

Ja just det, vad var det då i paketet... 

Visst var det fint, han kan allt om han bara vill våran kära trädgårdsmästare <3

Avslutar med ännu ett kärlekspar denna dag som gått i kärlekens tecken. 

Har aldrig sett någon vackrare duva, trodde faktiskt inte dom fanns i dessa färger... sitter precis utanför våran terass. 

Och till sist en liten fräckis.. 

Ett äldre par har träffat en ande som ska uppfylla varsin önskan. Frun önskar att dom ska få resa och leva gott tillsammans resten av livet. När det är mannens tur säger han. Tyvärr älskade fru men jag har länge önskat mig en 20 år yngre fru. Och vips! Mannen blev 92...... :-) Man ska vara försiktig med vad man önskar sig!