Här blir det bara varmare och varmare, men enligt prognos vänder det imorgon.. så bara passa på att njuta. Fick uppdatering på fm från kollega att det var 50 nyanser av grått hemma i Mellerud, och nu på em såg jag i kameran att det kommit lite snö.. 

Igår var jag och Rajje och titta på garage i grannhuset, vi diskuterar om vi skulle ev köpa till ett, bra som tex förråd. 

När vi träffade mäklaren visade sig att ägaren var vår vägg i vägg granne som skulle sälja... bra och stort garage var det, nu är det bara att fundera om vi verkligen ska ha ett. 

På något sätt kom vi med på en visning i grannhuset som håller på att byggas, jätteroligt att få hänga på. 

Skyddshattar på och så fick vi traska runt, en lägenhet var färdig och var en visningslägenhet. 


Kombinerat kök och vardagsrum


Sovrum 1


Sovrum 2 


Och linslusen


Poolen på taket

Mycket trevlig lägenhet, men skulle man ha någon så skulle det ju vara den högst upp... 2 miljoner så är den din😉. 

Visst är det skillnad på nybyggnation mot våran lite lätt äldre lägenhet, men är så nöjd med det vi har. 

Förövrigt var det en lugn dag igår, och verkar bli detsamma idag. 

Rajje var på Tango igår kväll, och kom hem efter los padres hade lagt sig, så kors i taket. Och hade det inte varit för den förbenade telefonen som ringde 07.34 i morse så tror jag att han hade sovit riktigt länge idag. 

Men istället vaknade allihopa av hans ringsignal... Por eso se oye este refrán¡ Que viva España! Y siempre la recordarán ¡Que viva España! osv.. ja nästan alla, lilla padre sov som inget hade hänt😉. 

Nej nu blir det till att sätta sig i solen en sväng innan den försvinner runt husknuten. Modern sitter redan där och pratar med lillasystern... 👍.