Nu är det lite rörigt, har hoppat över en dag på bloggen, och då har jag noll koll helt plötsligt. 

Himla tur att man har fotogalleriet, och ligger i rätt ordning gör fotona också... på det sättet får man ordning på tidslinjen. Idag är det onsdag och idag är det sista dagen som los padres är kvar, imorgon drar dom hem till varmare breddgrader. 

Men tillbaka till måndagskvällen... efter jag bloggat klart om våran tripp upp i bergen, så fick vi ett meddelande från våra grannar att dom satt nere vid glassbaren. Låter kanske inte så underligt, men saken är att dom skulle inte komma förren en några dagar. Men dom hade bestämt sig för att ta bilen till Torre, och åkte mycket tidigare, så det blev en överraskning. 

Igår var en mycket varm dag, solen står nästan i zenit så det bränner på rakt uppifrån, knappt man har någon skugga. 

Vi gick ner till paseon, det var mycket folk på stranden. Som tur var blåste det lite från havet annars hade det varit olidligt. 

Där nere träffade vi P, en trevlig fikastund blev det på glassbaren. Efter mycket prat var det dax för att säga adjö, det är även dax för P att snart resa hemåt. Jag eller rättare sagt vi fick en påse med supersmarriga valnötter dränkta i choklad... mums, jag och pappa åt upp allt på kvällen. 

Idag onsdag dagen före hemresa blev det tvättning och packning. Men naturligtvis blev det mat också, idag gick vi ut och åt... allt för att mamma skulle slippa disk:). 

Vi besökte en restaurang som heter Senap & Ketchup Carina och Horst var också med. 

Alla utom pappa tog schnitzel, supergott... otrolig trevlig personal, rekommenderas. 

Även här blev en trevlig stund, mamma och pappa blev lite firade av Carina och Horst en flaska vin fick dom, som ett litet grattis på bröllopsdagen. 

När vi kom hem slängde mamma ihop en äppelkaka... den har vi verkligen vänta på, först på sista dagen fick vi smaka. 

Rajje hann först med att ta kanten, förbaskat också. Men som tur är finns det ju två, pappa blev utan denna gång.... det tog inte lång stund innan kakfatet var slut :-D  

Känner mig lite tom i skallen, kan inte påstå att fantasin flödar direkt. Så lika bra att avsluta detta inlägg, och glo en stund på tv istället. 

Ha det!