Även igår hade vi fint väder, varmt och skönt... och bättre blev det när det under dagen inkom rapporter om frost hemma i Sverige. 

Japp även igår blev det ett dopp, fast det var varmare i luften igår än i förrgår så var det lite kallare i vattnet, skulle vara roligt att ha en temp och se hur många grader det är. Inga bildbevis utan ni får tro mig :-)

Middag blev det som vanligt på casa Krafft, korv stroganoff stod det på menyn... och som vanligt var det paltkoma med vila efter maten, inget stress här inte. 

På eftermiddagen var det dax för dagens promenad, även Polarn slöt upp. 


Här tar han täten


Lite nivåskillnad

Vi var lite tidiga på vår em promenad, så solen stekte på rejält, man försökte hålla sig i skuggan... förstår att ni hemma i Sverige kan känna är lite  avundsjuka på oss och kanske till och med tycka att jag är lite gnällig :-D

Vi fick ta lite pauser, och helt klart bästa platsen var den vid vattenfallet... här svalkade det så skönt. 

Ja vart är vi på väg... 

Nu börjar vi närmar oss.. 

Japp här var änden, jo vi vet att det varken är fredag, lördag eller onsdag... men vad gör det när man har semester.. 

Väl hemma blev det lite inspektion av vad vi hade köpt, och naturligtvis var det inspektorskan som utförde själva inspektionen. 

Sedan var det bara att hugga i... för oss som hade handlat... 


Smaken är som baken

Måste bara avsluta med ett foto som inte har med spanienlandet att göra, men fick syn på den på fejjan... och fick hör och häpna under en liten millisekund lite hemlängtan.. 

Betty och Frasse... men dom ser ut att ha det bra, pöss på er.