Igår och idag har varit lite latardagar, ivarje fall för mamma och mig. Igår blev det inte många knop, sola lite på balkongen, lagade mat, fikade och glodde på tv... så inte lätt att få ihop ett inlägg. Och inte blev det bättre idag, enda skillnaden mot gårdagen var en tur till affären för inhandling av lite matvaror. 

Faktiskt så är det mera press på det här med maten, mot när man är hemma... Bara planera vad vi ska käka, och sedan tillaga det... pust vad livet är jobbigt. 

Gårdagens fika. 

Dagens fika, nästan same same😉. 

Inte nog att man fixar mat till modern, utan man ska klippa henne också. 

Som ni märker så har man inte så mycket att skriva om, när man inte nästan ens gått utanför dörren. 

Men ska i varje fall dra en liten skojig missuppfattning som hände. Padre hör rättså dåligt, eller rättare sagt hör väldigt dåligt.. och det är inte så att man inte förstår att det är ett fruktansvärt jobbigt handikapp. Men vad många skratt man har fått med alla missuppfattningar som har blivit, och så även idag. 

Rajje ropar till pappa - vad säger du, vill du promenera? - Va, svarar pappa, och ser lite undrande ut. - vill du att vi ska ut och promenera , säjer Rajje igen. 

-va, vill du att vi ska onxxera?? 

Jag önskar ni hade hört hans frågande tonfall.. alla bara bryter ihop av skratt... så fel det kan bli😆🤣. 

 Då jag inte har något att skriva om, så kommer en tänkvärd text om tid. 

Ni kan få ett foto på lillfrasse också, Niklas uppdaterar mig hur Frasse har det... och på nästan alla foton sover han, ungefär som jag gör också 👍😉.