Sitter under AC'n för att känna mig normal, det är riktigt varmt. 

Tog detta kortet nu klockan 20.00,jag vet att termometern är lite smutsig så mamma och pappa kan blunda, me ni andra kan titta riktigt noga så ser ni att det är ca 30 grader, och lite fukt på det... pust. 

Idag trodde jag att mäklarna skulle börja ringa på fm, men inte ett enda samtal eller mail, verkligen frustrerande. Så vi har inte fått gjort något kändes det som, ja vi var ju hos advokaten (juridiskt ombud) i morse, riktigt roligt att träffa Betty igen. Ger alltid 110 procent och får en att känna sig speciell. 

Men resten av dagen kröp fram, letar som en hök på alla mäklarsidor, och helt plötsligt händer det. Man hittar en lägenhet som man inte sett tidigare, fantastiskt. 

Skriver intresseanmälningar och väntar o väntar inget händer. 

Pratade med P och hon erbjud sig att ringa, hon kan ju språket. Perfekt,  och helt plötsligt blev det fart... 20 minuter fick vi på oss att komma till lägenheten. Vi hade en gratäng i ugnen som strax var klar, så av med ugnen och på med kläderna och snabbt iväg. 

Denna gång var det en lägenhet med det perfekta läget, precis nere vid strandpromenaden. 

Läget kan man inte klaga på... fast på detta fotot står jag på taket, rätt ska vara rätt, inte exakt denna vy från lägenheten men man såg vattnet. Vi har räknat med att renovera, men allt behövdes renoveras här, så vi får se. 

Imorgon ska vi titta på en till, som också har ett ok läge, uppdatering kommer.