Otroligt fint väder har vi här nere just nu, vinden börjar bli skön och solen är på sitt bästa humör. Jag verkar ha sovit färdigt och börjar känna att energin kommer tillbaka, med andra ord så är livet rättså underbart just nu. 

Enda smolken i bägaren är denna disk, vi saknar ju våran lilla diskerska... vad gör man för att slippa disken då? Jo man går ut och äter:). Igår så bestämde vi träff med The Twins, dom skulle ta med oss till Danmark, ja inte landet Danmark utan restaurangen Danmark. 

Vad jag förstod så är det under uppbyggnad, just nu kändes det lite solkigt enligt min åsikt. Men maten var helt ok, ivarje fall min, Yvonnes och la Syrra... värre var det med Rajjes och Preciosas mat. 

Rajje slafsa i sig, men Preciosa petade runt lite i maten och menade på att det var alldeles för segt för att ätas. 

 

 

Här ovan är rätterna som smakade bra, riktigt bra till och med. 

Men Preciosa är en kvinna med skinn på näsan, så hon talade om vad hon tyckte, och vips så var alla ute och beklagade och förklarade varför det blev så segt... kort förklaring hon ville ha det välstekt, och det var inte bra på just detta kött, och att dom var besvikna på just denna leverantör. 

Hon slapp att betala, och köpte sig en god glass istället, så vi var nöjda kunder. 

Fräschas stället upp lite, så blir det nog ett kanon ställe. 

Området som restaurangen låg i var en fröjd att promenera i, så fina hus och växter. 


Prata om stor kaktus, bara för ni ska förstå hur stor fick Rajje till sin förtjusning ställa sig som referens brevid kaktusen. 

Observera den blå himmelen. 

Mitt ansikte går nöstan ton i ton med blommorna bakom mig... det är nästan så det skär sig mot mina byxor:). 

Avslutar med en karta på våran lilla utflygt...