Mycket händer i världen, många grymma saker, och en annan har semester lite absurt. Men man kan ju inte sluta att leva, många tankar skänker man åt alla som lider just nu...gasattack i syrien fruktansvärda bilder, bussolyckan med alla ungdomar och nu detta i Stockholm. Olyckor och naturkatastrofer är hemska, men ännu värre när människor medvetet skadar andra. 

Men som sagt jag har semester och ska verkligen försöka ta vara på den, hitintills har jag mest vilat, fattar inte att man kan sova så mycket. 

En till som vilar mycket är den lilla prydnadsgubben:). 

En liten tupplur är alltid skönt. 

Dom som inte vilar är dom små myggen, arbetar flitigt medans vi sover gör dom små rackarna, många ilskna myggbett har jag fått. 

Jag bara hatar myggbett, och jag irriterar mig på snusförnöftiga kommentarer som... klia inte så blir det bättre, mm visst... 

Yvonne är det full fart på, hon har målat om i sitt kök, redig hon är, ska snart gå ner och titta till henne och ta lite kort. 

Gofika har det varit dåligt med, inspektorskan har tagit semester, känns lite fattigt här i casa Krafft. 

Ja menar vad är det att komma med, lite torra kex, det är nya tider nu. Vi var bjudna till grannarna på lite fika, och där blev det lite mera på kakfatet. Dom har hyrt en lägenhet nästan vid Gretas, kanonfin var den. 

Roligt att träffa gamla grannar, men nu är deras semester slut hemresa idag, och imorgon reser los padres. 

Då blir det FF på casa Krafft, undra hur det ska gå, blir kanske rena rövarkulan. Fast med den orken man har för tillfället så händer det nog ingenting  skulle jag tro. 

Nope nu ska jag ta mig ut en sväng i det fina vädret, och idag ska vi nog få till en träff med the Twins hoppas jag.