Ja då har vi fått bekräftat att lägenheten är våran :-D. Det känns skönt att väntan är över, så nu tar en ny väntan över... när ska vi få den. Två äldre systrar äger den och bor 90 mil härifrån, och nu ska dom ta sig hit för att skriva på papprerna. Fattar inte varför man inte gett fullmakt till någon när man bor så långt bort. Men bara att vänta och hoppas att vi får den innan vi åker hem. 

Idag har det varit en lugn dag, los padres är lite trötta efter resdag. Så idag har dom fått vila, men imorgon får dom allt göra lite nytta ;-) ... blommorna behöver lite kärlek, och jag är trött på att diska. 

Ikväll blev det middag ute med los padres och Yvonne och Stefan. Vi gick ner till paseon, på väg ner började det att regna så vi fick ta skydd under balkonger. 

Som tur är brukar det inte regna allt för länge här i spanienlandet. 

Vi käkade på Lunes (tror det hette så). Det var ivarjefall den mest sure personal jag mött på, på gränsen till otrevlig... men Yvonne som varit här många gånger menade att det var roligt att se om man kunde få ett leende någon gång. Och faktiskt drog han lite på smilbanden mot slutet... Han kom fram och frågade om vi var finished varav Stefan svarade att vi var swedish :-D. Maten var sisådär, fräscht och mycket mat, men lite smaklöst ivarjefall min och padres mat, dom andra i sällskapet var mycket nöjda. 

Bättre var det igår kväll när vi hämtat padres på flygplatsen... Vi hade bullat upp med smörgås o massa gott pålägg och lite ost och kex, riktigt mumma.