Så då kom första regnet, och det blev en hel del... 75 liter per kvadratmeter på en timme läste jag någonstans. Efter frukosten sa Rajje att vi skulle passa på sticka till affären innan regnet skulle dra igång. Det hade börjat att smådugga, och mamma tyckte det var lite dumt att dra iväg, men vi sa att vi har ju paraply och att vi skulle skynda oss. 

Men när vi kom ut så drog det igång rejält och jag tyckte inte vi skulle gå iväg, men Rajje tyckte inte det var något problem och att jag sjåpade mig... så jag knallade med. 

Och jag måste erkänna att jag verkligen gnällde i princip hela vägen till affären, det bara vräkte ner... sprutade vatten på trottoaren ifrån de inbyggda avloppen, och bilarna skvätte en hel del också. Och trottoarerna blir rejält halkiga när det är vått, och jag hatar att bli blöt om fötterna.

 Jag gick ett antal meter bakom Rajje småsvor hela tiden, så jag förstår att han gick en bit framför mig. Ungefär så här lät det... - förbannat, hur jäkla dum får man vara, men va i helvete det går ju inte gå här, fanken jag kommer bli förskyld, så jäkla smart att gå ut i detta förbenade vädret och i tygskor, smart Jeanette osv osv. 

Men på vägen hem när det inte gick att ungå att bli pissevåt om fötterna traskade jag bara på, kunde ju inte bli blötare. 

När vi kom hem kunde vi vri ur strumporna, och skorna var naturligtvis genomblöta. 

Jag googlade att man kunde torka dom i micron, men vågade inte köra för länge, tänk om dom skulle typ smälta :-[ .

Men idag tittade solen fram igen, vissligen lite svalare. Och det är väl så att det kommer bli lite svalare hädanefter, har badat alla dagar fram till igår om inte promenaden räknas? Men nu är det nog slutbadat, idag var det rejäla efterdyningar efter ovädret igår. 

Var otroligt mycket liv och rörelse på strandpromenaden. 


Surfare


Konstnärer


Musikanter


Motionärer

På casa Krafft bjöds det på våfflor, riktigt mysigt. 

Lite batalj blev det också mellan uppviglaren och inspektorskan... hon menade att han nog får börja tänka på att kläderna börjar bli lite för små, och han menar att hon måste ha tvättat i allt för höga grader. 

Kvällen blev lugn, Rajje lägger sig tidigt jag glor lite på tv och mamma sitter och spelar wordfeud, hon är en jäkel på det... tror faktiskt hon vann mot någon just nu, hon ser så himla nöjd ut👍😉

Avslutar med ett foto på vårt semesterparadis.