Hjälp vad trött jag är...knappt att jag orkar skriva dagens inlägg. Det kostar på att ha en utekväll.

Det har varit en kanondag idag på alla möjliga sätt,fint väder, mycket skratt och god mat.

Förmiddagen var lugn, och naturligtvis  lite gofika på terassen. 

Det ser lite torftigt ut på kakfatet, men det smakade gott...lite lite men det blir nog bättre imorgon, det är ju farsdag imorgon. 

Idag hade vi lovat grannarna att ta med dom till saltsjön för ett litet dopp, så vid middagstiden drog vi iväg. Men först blev det ett stopp på Habaneras för lite matinköp. Conny och Rajje hoppade in i affären, saken är att alla vi som känner Conny vet att han kanske inte så ofta har hand om matinköpen. -Va ska jag handla frågade han..ta lite basvaror svarade Chicki. 

Tja vad som är basvaror kan ju diskuteras... men Conny såg mycket stolt ut över sitt inköp:)

Sen var det dax för lite bad, jag nöjde mig mrd att hålla i kameran, vad jag förstod så var det inte så varmt i vattnet. 

Båda två tyckte det var en häftig känsla att flyta som en kork, det är verkligen något att testa. 

På kvällen blev det middag ute, mamma och pappa gick ut med deras föredetta grannar, och vi gick ut med våra nuvarande grannar. Vi bestämde oss för att gå till El Pescador... jag kände för att käka deras goda file med pepparsås...mumma.

 Efter maten skulle det bli lite efterätt, och idag skulle jag ha glass... men det har verkligen gått troll i detta med glass.

Jag och Conny kollade in menyn, det var bilder på alla desserter, och vi såg en som verkligen såg riktig god ut. Såg ut som tre kulor glass och så var det varmchokladsås, kan det bli bättre?

Det såg verkligen smarrigt, men som sagt, hur svårt kan det vara. Tredje gången i rad som jag får något annat än glass. Denna gång var det Petits-choux, ser jättegott ut, men väldigt menlösa, och framför allt inte glass.

Däremot så blev det upskattad med whiskyn, var sitt rejält glas fick dom...kolla Rajjes min.

Kvällen avslutades på baren på våran gata, helt fantastisk kväll, vindstilla och ca 18 grader.

Skål och godnatt, nu kan jag knappt hålla ögonen öppna.

Slutar med en bild på en grön apelsin som jag pallade här om dagen.