Dags för lite uppdatering i letandet av lägenheten. Det är verkligen inte det lättaste, hade varit lite lättare om mina lottorader hade gått in igår... men som vanligt var det inte min tur. 

I tisdags var vi och tittade på en lägenhet som vi båda gillar, och som nästan uppfyller våra önskemål. Tre sovrum✔️, två toaletter✔️, närmare stranden ✔️, stor terass❌, garage❌... inte så illa tre av fem. Terassen var inte jätteliten, så den duger, vardagsrummet var lite väl litet, men so what. Köket var också lite litet, men det funkar. Till det positiva, bra läge, fräsch och trevligt område. 

Mycket att tänka på, efter visningen blev det lite tapas... man måste ju äta också. 

Idag blev det dax att titta på lägenheten igen, P fick hjälpa oss än en gång mäklaren pratar bara spanska och det gör ju inte vi tyvärr. Väldigt skönt att känna någon som kan spanska, så tack igen. 

Det kändes bra idag med, så vi la ett bud ;-)... känns riktigt pirrigt. Så pirrigt att det fick bli ett besök på Gyllene Bågen för att lugna nerverna ... 

När vi kom hem hann vi bara innanför dörren när jag fick ett meddelande från våra grannar som nyss kommit hit. Glass på Jijonenca löd meddelandet, och vi är inte svårflörtade, alltid roligt att träffas och mycket att prata om när man inte setts på ett tag. 

Väl hemma igen fick jag ett nytt meddelande från en av våra mäklare hon skrev att hon hittat en lägenhet som uppfyllde alla våra önskemål. 

Blev lite full i skratt när jag såg bilderna, detta var en lägenhet som jag suttit hemma i Sverige och tittat på. Även varit i kontakt med ägaren, men hade svårt för att få till en visning pga att den var uthyrd. 

Ska bli intressant att få se denna lägenhet även om den är lite dyrare, hoppas vi får en tid för detta imorgon.