Nu är det strax helg igen och det närmar sig resan ner till Torre..längtar så mycket. Veckan  har verkligen varit upp och ner, man har ju haft bättre dagar så att säga. Men vem sa att det skulle vara lätt.

Det har varit en del på jobbet, fast det är sommar kan tycka att allt ska vara lite enklare då, men det har varit lite bekvämare temperatur inomhus än det var förra veckan...alltid något.

En ny chef ska ha blivit anställd också han ska börja fram i oktober...men det får dröja innan man kan bekanta sig med honom. Det är i oktober som jag ska ha min lååång semester, ska bli skönt och välbehövligt. Rätt så skön känsla att ha sin semester kvar, men som sagt en liten kort semester i augusti blir det ju också så ingen nöd på mig.

Lille goe Moltas skadade sig...fastnade i en metalltrapp och slet loss klon, mycket blod innan det till slut gav sig...så nu hoppar han på tre ben.

 

En kärra med blandad kompott från mamma och pappa blev det, eldhögen blir bara större och större bävar mig för dagen då den ska tändas på.

Kan man tänka sig...en hamburgerkedja har hittat hit till Dalboslätten, det blev till att testa och tänka sig det  smakade som det brukar:)

Dags att gå och lägga sig...imorgon är det fredag och jag ska ha sovmorgon:) Hoppas på en skön och lugn helg för kropp och framför allt själ.