vända världen har det varit...snö i Torre och barmark här. Har även varit kallare nere Torre än här hemma ett antal dagar.

Rajje ska åka en sväng nästa vecka, kanske bäst att han tar på sig långkallingarna, så han inte blir kall;).

Gillar inte dessa mörka kvällar när man blir ensam, lite kusligt kan det vara.

Lite frost eller snö skulle lysa upp lite, fast det är väldigt skönt att slippa halkan.

Idag har vi varit och firat en 25 -åring och en 55 -åring... det bjöds på god mat i mängder, det snålades inte kan man säga.

Här har vi grabbarna, broder med son..hipp hipp hurra på er:)

Naturligtvis får vi ha med en bild på mina kära föräldrar alias Inspektörskan och glidaren...saknar våra duster nere i Torrevieja. Man får sån inspiration att skriva när vi bor ihop i den lilla lägenheten.

Var på kulturbruket och lyssnade på Paolo Roberto här om kvällen..kände mig lite tveksam innan, trött var man och kände inte alls för att ge mig ut. Och lite tveksam till föreläsaren var jag också... men var faktiskt mycket nöjd att jag kom iväg. Mycket humor och självironi bjöds det på varvat med alvar runt frågor om hälsa.

Just detta var något han pratade en del om...

Här är mannen som antagligen tror att han är guds gåva till kvinnan... skriver detta med glimten i ögat, för han hymlade inte om det;).

Jag var inte bara fascinerand av Paolo utan golvet fångade mitt intresse också, tro nu inte att det slagit slint i skallen på mig. Men jag såg ögonen lite överallt i golvet... titta så får ni se...

Det golvet skulle jag inte vilja ha hemma... skulle bli hel nojjig, Rajje hade fått stanna hemma hela tiden.

Nisse växer och frodas, han uppför sig mer som en hund än katt... springer runt och bär på saker konstant, bits istället för rivs och kommer springande och möter en när man kommer hem, en liten charmknutte som man ibland undrar om han är fullt frisk.

Gott med lite sällskap när man tar sig en liten tupplur. 

Har ni lite tråkigt kan ni studera detta foto från en av mina favoritserier... finn fem skillnader mellan bilderna.