Så då är man 53 år, ett år närmare pension:). Själva födelsedagen var som alla andra dagar, enda skillnaden är alla gratulationer man får på Facebook... Verkligen en boost för självförtroendet när det bara ramlar in gratulationer. 

Det var bra att söndagen var lugn, så jag kunde samla kraft inför kommande undersökning. 

Igår så började jag förbereda mig inför min undersökning som jag skulle göra idag. 

Datortomografi av tjocktarmen... smaka på den du. 

Var tionde minut under fyra timmar fick jag dricka ett glas med delikat saltvatten, lätt ljummet... mm. Ska säga att sista litern var jag nära att ge upp, och inte nog med att man hällde i sig massa vatten  , utan man ofrivilligt tömde sig också. 

Så idag tidigt bar det iväg till Uddevalla sjukhus, ren både utvändigt och invändigt:)lite lätt nervös var jag också... 

En manlig sköterska ropar upp mig, typiskt, men inte nog med det. Utan sköterska nummer två är också manlig och, före detta studiekamrat... jippi. 

Snygg skjorta och urläckra kalsonger den manliga sköterskan påpekade med ett litet leende att hålet skulle vara bakåt :-[ känns lite sisådär. 

Resten som hände ska jag inte gå närmare in på, what happens in Uddevalla X-Ray stays in X-Ray. Men vill verkligen ge en eloge till personalen som var helt fantastisk.

Jo jag frågade om jag inte kunde få ta med mig kallingarna hem, tänkte att Rajje skulle nog klä i dom ;-)