Igår blev en skaplig första semesterdag, man är ju alltid lite seg i början, men solen sken och det har man inte sett alltför mycket senaste månaderna 🌞. 

Efter en byrsk uppvakning av morgonpigg Uppviglare så blev det lite promenad i det vackra vädret. Rajje och padre gjorde vad dom brukar göra första dagen på semestern, besök hos barberaren. 

Fram mot eftermiddag blev det god hemlagad middag... som vanligt var det jag och Rajje som fixade detta... 

Och man skulle ju kunna tro att som vanligt stod modern för efterarbetet, men så blev det inte...utan det blev uppviglaren som ställde sig i disken denna dag. Vet inte om det beror på att han tappade omdömet efter den stooora ölen kanske?? 

Oavsett var mamma mycket nöjd, och kommer nog stå på hans sida de närmaste dagarna, han vet allt hur man ska göra😉. 

Denna första semesterdag kom vi i säng nästan samtidigt allihopa, trötta som vi var.

 Fast rajje var som vanligt uppe först, och som vanligt började han bröta i köket, och som vanligt satt han först vid frukostbordet.. 

Det är härligt att sätta sig vid dukat bord, och idag kände jag mig riktigt utvilad, och enligt klockan så har jag haft en bra sömn... till och med en stjärna fick jag👍. 

Så med lite energi i kroppen blev det lite tvätt och städning, blir rejält dammigt när det stått tomt. Har skrivit förut om vad nöjd jag är med att kunna hänga tvätten på taket, men det tåls att nämnas igen.. Supernöjd. 

Nu väntar vi på kaptenen och matrosen som också är här i Torre, så det blir väl en fika på balkongen... obs i solen, bara så ni vet🌞👍. 

Avslutar dagens inlägg med ett foto som lillgrabben skickade på lillfrasse, som har för tillfället blivit en arbetande hund... 

... eller arbetande var kanske att ta i♥️😆.