Torsdagen började ju med olyckan som jag skrivit om i förra inlägget, och allt gick ju som tur var bra för dom inblandade.

Våran dag fortsatte nästan som vanligt, fast denna dag blev första dagen som vi gick ut och åt lunch...vi tog våra cyklar och drog till Don Carlos...rajje beställde in en kyckling rätt som såg riktigt god ut, fick smaka lite och den såg inte bara god ut utan var det också:)

 

Visst ser det härligt ut när det hänger vindruvor i taket😊

 

Cyklarna är vi rädda om.

Till efterrätt valde vi att stanna vid skandinaviska centret och köpa med oss lite gott.

Det blev en Budapestbakelse...men kan tala om att hon som har bageriet är norska och deras Budapest är inte riktigt samma som våran svenska...mandelmassa istället för maräng. Lite för söt tyckte jag nog, men ner kom den.

Som jag skrivit många gånger så är det varmt här...så efter cykelturen tar Rajje sig en lite dusch på terrassen.

Ser riktigt skönt ut...fast jag tar duschen inne.Här sitter vi och spelar Yatsy...i mitt glas iste i Rajje har jag ingen aning om.

Framåt 20.00 bestämde vi oss för att ta en promenad ner till stranden för att kolla läget...och det var fortfarande en hel del folk på stranden. 

Mer än ljummet ute och massa folk att titta på, så vi blev kvar en stund och hamnade till slut på ett matställe...en riktig unnardag kan man nog säga:)

Sedan begav det hemåt. .. mm imorgon ska jag nog föreslå att vi tar oss ett nattdopp  ;-)