Ja då var man framme i ett soligt Spanien, som man har längtat. 

Dagarna före bara flög iväg, fullt upp både på jobbet och hemma... ett natt besök av smågrabbarna blev det också. 

Moltas var väldigt nyfiken på bygget:). 

Denna gång flög vi från Karlstad, och en sån trevlig liten flygplats, kändes så personlig och härlig familjär personal, så familjär så att dom faktiskt klämde lite här och där på Rajje ;-)

Flygresan gick bra inga större problem, mer än man sitter som packade sillar. 

Här flyger vi över Pyreneernerena bergskedjan mellan  Frankrike och Spanien, så vackert. Denna gång flyger Yvonne med oss, och naturligtvis måste hon utöva lite tjänsteförrättning genom att pröva både ölen och whiskyn, med hjälp av en glad medarbetare Uppviglaren Rajje. 

Men det kostar på att jobba övertid.... 


Väl framme i Torre väntade underbar middag som inspektörskan fixat åt oss, så gott smakade det, hon hade verkligen fått till det. Är väl så lycklig att det kommit ner lite personer som kan hjälpa till med maten... fadern även kallad Glidaren har fått ett nytt namn (igen) nu kan han även lägga till namnet Prydnadsgubben :-D

Fast om jag ska vara ärlig så har hon inte fått mycket hjälp dessa två dagar av oss heller, vi har varit lite trötta kan man säga. 

Det är så roligt att komma ner till lägenheten när allt är i tipptopp, städat, nybäddade sängar och fint på terassen, lite redig har Prydnadsgubben allt varit med sina gröna fingrar. 

 

Nä nu ska jag ut och sätta mig i solen och njuta en stund, redan 20 grader och sol härligt.