Ja då var man äntligen här igen, och ska få inviga nya lägenheten också. 

Denna gång är mitt resesällskap Inspektorskan med systera sin. 

Resan gick riktigt bra ingen turbulens och mjuklandning. Vi startade vissligen tidigt så man fick ställa klockan mitt i natten... Vissa av sällskapet gick inte ens och la sig, så ni kan tänka är att man var rejält trött fram på em. 


Så här glada var alla i startenOch efter en stund såg det ut så här.. obs missa inte systera.

Väl framme på flygplatsen fick vi våran bil som jag rattade med bravur enligt resesällskapet... nemas problamas. 

Himla tur med parkering hade vi också, allt hade bara flutit på, men säg den lycka som varar ;-). Saken är att vi beställt en hel del från Ikea som skulle ha kommit före oss. Och naturligtvis skulle det gamla tagits ut och det nya skruvats ihop. 

Men det hade nog blivit lite missförstånd, allt stod kvar och inget uppskruvat... Lite snopet men men, inget att göra. Nu tänker nog en del av er - men hallå, sätt fart släng ut det gamla och bara skruva ihop... 

Och för er vill jag bara meddela, nope det gör vi inte, alldeles för tungt för oss. Så vi har bestämt oss för att bara ta det lugnt, det brukar ordna sig, nemas problamas. 

Hungriga och törstiga skyndade vi ner till paseon för att åtgärda det vi kan åtgärda. 


Två systrar som njuter i solen.

Och en suverän god pizza, tror faktiskt den bästa jag ätit i Torre... för er som undrar var, så är namnet Fresco. 

När vi väl fått i oss både mat och dryck så kände man tröttheten rättså rejält, så vi traskade hemåt till vår lya.

Lite kvällslektyr blev det, trötta som vi var så blev det en hel del skratt också. Tidig kväll kröp man in mellan lätt fuktiga lakan i ett halvkallt sovrum... och drömde sig bort om en riddare i skinande rustning, som kommer i full fart för att rädda oss ifrån denna röra :-D  ;-)