På fotot är det en polisanmälan...har suttit på polisstationen ett antal timmar tillsammans med ett antal andra som också blivit bestulna. 

Ska inte orda så mycket om detta tråkiga förutom att jag känner mig extremt förbannad och irriterad på mig själv. Var så noga med min väska hela tiden väl medveten att man ska vara noga. Sedan ska jag ta ett foto på mamma och medans jag tar kortet stöter två kvinnor i mig och jag reagerar direkt med att titta i väskan. Naturligtvis är plånboken borta😡😬.

Här är fotot jag tog och sekunden efter blir jag bestulen. ..grr irriterande. 

 Nu till något roligare. ..jag och Rajje numera kallad uppviglaren;) tog en cykeltur. ..första anhalten blev park National, har faktiskt inte tidigare varit där. Det var jättefint och riktigt fridfullt, här kommer lite foton.

 Uppviglaren har letat och frågat runt här i Torre efter mandelmassa han vill så gärna att jag ska baka mina biskvier :) men mandelmassa är något som inte finns här i Spanien.  Då går man till skandinaviska affären. ..vilket han gjort och då blev det till att baka;)

...och här är det färdiga resultatet.  Bästa medicinen efter man blivit rånad...en riktig sockerkick. ..och livet leker igen:)