Missade bloggen igår, så jag gör en liten uppdatering nu istället. Igår var jag lat igen, fast denna gång läste jag inte utan glodde på tv:n Nashville (Ingrids fel). Medans jag latade så gjorde Rajje tvärtom...han cyklade ända till La Zenia för att leta skor till Niklas, och för er som inte vet är det en bit och ingen skugga, han är allt redig;)

Men på EM vaknade jag till och vi cyklade till Habarenas köpcentrum, och det var varmt kan jag lova, ingen skugga åt det här hållet heller.  


Första stoppet blev här som ni ser ovan, till Rajjes stora förtjusning...men lovar er att det vi åt hade vi svettas ut innan. 

Nästa stopp blev affärerna...och även detta till Rajjes stora glädje:)

 

...men faktum är att Rajje var den enda som faktiskt handlade, prata om Järns dyraste gubbe.

...han till och med ville köpa en liten barnpool, menade att det kunde väl vara trevligt när Joel och Viktor hittar hit, alltför att få spendera lite pengar.

Så var denna dag slut, nu till onsdagen.

Jag vet att jag ibland kan tänka lite negativa tankar, och idag var första dagen jag gjorde det...onsdag men herre gud snart hemresa:( jag som har det så gott, men snart är det ju dags för låång semestern så inget synd om mig. Så nu var jag lite positiv också:)

Idag drog vi iväg för att bada, vi tog oss till viken där det inte är så mycket folk. Men idag var det inte alls trevligt att bada där...blåste lite idag och då verkade som all skräp blåste in i den viken, nu när jag tänker på det har jag nog hört att den kallas skitviken..mm. Vad gör man, jo man cyklar vidare till nästa strand och badar där istället.

Idag låg vi nog i vattnet i en timme, så skönt

Tycker dom har så häftiga cykelbåtar här nere...det är en ruschkana på dom:)

ps. om ni undrar vad detta är för foto, så försökte jag plåta Rajjes sexpack...titta noga så ser ni:)

...eller detta kanske är det närmaste man kan komma... givet efter badet, kan bero på att dom har stora toaletter som jag passar på att byta om i.


Rajjes lunch, jag hade pasta.

Får se ikväll om vi tar en tur utåt Habarenas igen för att kontrollera om KFC finns kvar eller inte...enligt önskemål.


Helt oväsentligt foto, man la märke till idag när jag var på damernas att här är det inte lamm, bara så ni vet.

slut...dags att kolla så att Rajje vaknar från sin siesta, han gör allt för att orka hålla mig sällskap på kvällen.