Imorse när jag gick upp så kände jag mig någorlunda pigg, är faktiskt rättså längesen jag hade den känslan. Även Rajje gick upp lite tidigare än vanligt, så vi fick en liten stund på morgonen. Man skulle ju kunna tro att det kan vara mysigt...men icke sa nicke.

På något sätt började vi tjafsa och lite allmänt gnälligt, så Rajje stack ut till pensionatet och gjorde morgon sysslorna. 

När han kom in igen så säger han lite klämskäckt -Grattis på dig... mm vadå har jag namsdag eller, blev mitt lite sura svar.

Och precis när jag säger dom orden så slår det mig att det är ju den andre december..som betyder bröllopsdag, 27 år sedan... herregud vad tiden går. Ingen av oss hade tänkt på det, men men så är det:).

Det är ju ett tag sedan jag skrev, har inte varit på topp senaste tiden. Men man får väl hoppas det ordnar sig med det, bara att bita ihop.

Förresten Nissa blev namnet... ja på katten alltså;)

Här är godingen, börjar närma sig Moltas, så förhoppningsvis så kan dom bli riktigt goda vänner tillslut. 

Efter Trollhättan så hade jag tid hos frissan, vilket verkligen var på tiden.

Lite färg i håret gjorde susen, solen i Spanien hade gjort håret lite tråkigt...nå hur blev det då...?

Blev rättså nöjd med färgen:). Fast det första Rajje sa när jag kom hem var... men det är ju grått.... 

Ps. Det är något konstigt filter i mobilkameran, när man tar en selfie så slätar den ut alla rynkor på något konstigt sätt;)

Snart är det julafton och jag har inte fått köpt en enda julklapp, så i år blir det som alla andra år..allt ska göras i sista minuten. Men det brukar ordna sig med det också. Men innan Julafton ska det ha kommit ett nytt barnbarn, man längtar rejält nu. 

Granen står så grön och grann på torget, och jag bävar mig hur det ska bli med granen här hemma. Tänker då närmast på Nisse som är rättså livlig kan man säga, skulle behöva få tag på en granvakt:)

Nej nu är det dags att krypa ner i bingen..ha det så bra alla ni där ute.