Jag lever fortfarande, men har inte fått till något inlägg senaste dagarna. Det är ju inte att tiden inte räcker till, snarare har lusten saknas... och då menar jag skrivarlusten  ;-)

Vi kom då iväg och fick köpt lite mera blommor till terassen, skulle vilja ha en rejäl uteplats och någon som kunde ta vara på blommorna när vi inte är här. Tänk va fint man skulle kunna göra, blommorna är rättså billiga här nere. 

Här har vi en krukväxt i modell större, i och för sig är ju hon inte direkt lång... 

Sista dagarna har gått i växternas väg, har hört och läst på bloggarna om ett mycket speciellt tehus som skulle finnas inte allt för långt bort, som vi tyckte skulle vara roligt att besöka. Så våra snälla grannar visade vägen, och tur var väl det. Tror vi hade haft stora problem med att hitta vägen på bara en vägbeskrivning. Måste säga att detta ställe var väl värt ett besök, mysiga gångar och massor av olika växter. 

Har tagit hur många foton som helst, så här kommer en bunt med foton från ett mysigt Tehus. 

Var man än gick dök det upp nya små stigar... 
Inte bara fina bara fina växter, utan en och annan Fasan fanns det också... 


Hoppsan här var ett mycket ovanligt exemplar... titta noga på fotot ovanför så får ni se, dom är lite skygga så jag fick inget bättre foto än detta. Här var en färglad skara turister... 

Utöver alla små mysiga gångar så fanns det massa olika platser där man kunde slå sig ned och ta en kanna Te eller varför inte röka lite vattenpipa... 

En del av platserna var upptagna, här låg en som antagligen rökt lite för mycket på pipan
;-)Detta var bara en bråkdel av fotona, och faktum är att när vi satt i bilen hem pratade mamma om ett tält som jag helt missat, så det får nog bli ett återbesök någon gång. 

Stort tack till Carina och Horst för ni visade vägen till detta trevliga ställe.