Ja Sverige är verkligen på tapeten ute i världen... man brukar ju säga att all reklam är bra reklam.  Men många verkar vara upprörda över omvärldens syn på Sverige,  och menar att allt bara är bra här hemma. 

Jag själv kan inte påstå att jag blir på något sätt,  upprörd över Trumps ord om Sverige... bara lite fascinerad över uppmärksamheten vi får....ja menar lilla Sverige:)

Herr Trump har jag inte mycket över för,  tycker han  bara blir dummare för varje dag som går. 

Men visst har vi stora problem att ta tag i,  tycker det är bra att man äntligen kan få prata om våra problem... först då kan man göra något. 

Fortfarande är vi förkylda,  ena dan mår man bra och nästa är man dålig igen...mycket konstigt. Nä jag behöver semester NU... 

Nisse är numera en eunuck,  får se om han kan bli lugnare.  Det här med att kastrera handjur är en gammal historia, fast förr var det människorna som kastrerades... ja männen naturligtvis.

 I Kina finns det skrifter som är över tretusen år gamla som berättar om eunucker. Dessa tjänade kejsarna genom att vakta deras damer... det var en oerhörd status att få tjäna de fina familjerna. Dom små gossarna lämnades över med glädje för att snöpas.  

Och då tog man inte bara bort kulorna utan hela paketet rök. Dessa ädla delar sparades sedan i små trälådor som lämnades tillbaka om eunucken lämnade hovet, eller dog... för man skulle begravas komplett. Nisse kan vara glad att det bara var kulorna som försvann :). 

 Leka med bilder är roligt,  får man lite tråkigt,  allra helst under tv reklamen,  så kan man passa på att leka lite. 

 

Nä nu ska jag glo lite till på tv innan det är dax att krypa ner till en snörvlig hostande gubbe:).