Här händer det saker ska ni veta...bra och dåliga kan man säga.

Vi börjar med det som är bra..Farmor igen och denna gång blev det en tös, som vi egentligen redan visste, men säker kan man ju inte vara förrän den kommit ut.

Hon dröjde lite..och efter lite dåliga prover bestämdes det för att sätta igång det hela, och då gick det undan. 3,9 kg och 51 cm, och dan före doppar dan blev det, bästa julklappen.

Men man har fått flera julklappar... vi börjar med ont i ryggen, fy och usch. Typiskt, och massor att göra.. handla och städa, för som traditionen bjuder så ska julen firas hemma hos oss. 

Smågrabbarna är här hos oss, för föräldrarna är ju lite upptagna som ni förstår. Dom kom på torsdagskvällen i och med att Linn skulle sättas igång nu på fredagsmorgonen. Julklapp två... Viktor spyr😨... ja inte blir man lycklig precis, samtidigt hör man...🎶strålande jul🎵.

Så nu har det bestämt att Julen får bli hemma hos brorsan istället. Känns helt hopplöst tråkigt... i ca 20 år har julen firats här hemma hos oss. Man får verkligen hoppas att vi inte börjar att kräkas snart också, för då blir det inget firande alls.

Så detta var det bra och det dåliga, och ja jag vet att det finns mycket värre saker, men visst hade det varit så mycket bättre utan kräksjuka😉.

Jag har ju oroat mig en del för hur Nisse skulle behandla min kära julgran... men hör och häpna så tittar han inte ens på den, jag fattar ingenting. 

I onsdags var det årets sista fullmäktige och det firades som vanligt med julbord efter mötet. Smakade bra mycket bättre än det som jag åt på Ronnum, Börsen stod för maten. Uppvaktning från kommunen till lång och trogen personal ingår och besök av Lucia.

Slut för idag... nu blir det lite lek med grabbarna, för ni ska inte tro att det är någon som ligger och är sjuk... nä man leker för fullt och är sjuk😊.

 En riktig trevlig Jul på er allihopa... och är ni snälla och håller tummarna för mig och Rajje att vi får en kräkfri och fridfull Jul😉

En liten hälsning från Nisse med😆.