Idag tog vi oss i kragen och checkade in oss till hemresan...två dagar kvar stod det.

Även om jag visste det så kändes det..hoppla redan.

Vi hade fikagäster idag och det var riktigt trevligt. ..så det blev nog inte sista gången.

Både mamma och jag hade bakat, så även idag blev det gofika...verkligen tur att det bara är två dagar kvar av detta frossande. Och inte nog med det,  Carina hade med sig lite choklad som vi naturligtvis måste smaka på😍

Mums...smakade mumma.

Nu till lite allvarligare saker, och ni som känner mig vet att jag tycker det mesta som inte går att bevisa är trams;). Saken är det att vi har någon form av besökare i lägenheten. .och då menar jag inte våra fikagäster, nä, detta är något annat. Det började med att en fjärilen som jag har på väggen var helt böjd i vingen...Inspektörskan reagerade med en gång och menade att någon ville ge sig till känna. Saken är att vingen kan inte böja sig själv, så visst var det lite konstigt.  Sedan kom nästa grej...någon tog mig på ryggen...en liten klapp liksom och jag var helt ensam...hua mig nu blev det lite kusligt och svårförklarat. 

Sist men inte minst, jag tog ett foto i rummet.

...ser ni vad jag såg...visst ser det ut som om det står någon i hallen. Det enda jag kan säga är att oavsett vad eller vem så känns det helt ok att denna någon får vara med oss i vårat lilla semesterparadis; )