Idag var vi öppe lite tidigare för jag och Rajje skulle på utflykt. 10.15 kom Carina &Horst och hämtade upp oss för en tur till marknaden i Montesinos tror jag det heter, Rajje med gubbar åkte vidare på bilträff. Här var det en riktig könsfördelning kan man säga, tanterna på marknad och gubbarna kollade bilar.

Det blåste rejält mellan stånden, och då menar jag marknadsstånden O:-)  :-[ ...känns som det är ett väderomslag på väg...lite kyliga vindar hemifrån Sverige kanske;)

Efter marknad och bilutställning begav vi oss till restaurangen Las Cuevas, en restaurang som ligger i ett grotthus.

Riktig fin miljö, annorlunda och trevligt.

Maten var väl sisådär, och rejält dyrt.

Äppelkakan åt vi på ett annat ställe...och ska jag klaga även på den så får det bli att den var frusen.

Men med ett så trevligt gäng spelar det ingen roll för det är bara roligt att träffas.

Här har vi hela sällskapet, A-C & Krister, Karin & Stig, Carina & Horst och så jag och Rajje.

På hemvägen stannade vi vid en blomsteraffär, blev sugen på lite blomster till terassen, men det skulle väl bara dö när vi är hemma. 

Det blev en nästan en heldag som vi var ute...så Päronen fick vara home alone idag, kan tänka mig att dom haft det riktigt skönt.

Lite koll på dom hade jag ändå, vi har webbkamera uppsat. Och enligt bildbeviset ser vi ju vad glidaren sysslat med.... och mamma hade äntligen hittat inspiration till att få till en smarrig kaka.

Tummen upp för den, så det blev gofika när vi kom hem.... rajje delade upp kakan i lika stora storlekar...

Men Inspektörskan var där och påpekade att det var alldeles för stora bitar, måste tänka på kolesterolen också...eller vad det nu var:)

Det var allt för denna vecka...avslutar med en liten bild jag såg i ansiktsboken😉