Ja idag är det söndag, och idag kommer våra rumskompisar som vi ska campare med i några veckor. Jag har fortfarande inte fått fixat deras rum, alla mina kläder liger utspridda i deras säng. Så när jag är färdig med detta inlägg blir det till att fixa till lägenheten. Rajje säger att det gäller  ligga i nu när inspektörskan kommer  ;-)

Men först är det bloggen som gäller, börjar med fredagen som blev en blåsig dag. Rejält med vindar, men obs inte kalla. Gick stora vågor, så till och med surfare vid strandpromenaden. 

Blir lite livfullt när vågorna rullar in. 

Vi var på jakt efter en ny stol, den andra gick ju tyvärr sönder... just utemöbler är dyra här nera, finns mycket billigare hemma i Sverige. Men det är ju inget man drar med sig på flyget direkt. Så vi åkte runt och tittade, men hittade i get för dagen. Vi blev tipsade av Horst om en affär som man kan kalla Kinesernas svar på Ikea.. 

När vi ändå var ute och åkte blev det middag på Matboden. 

Ja just det innan det jag skrivit var jag en svä g till marknaden också, den har ju flyttat från centrum och ligger en bit utanför nu... Enormt stort, jag skulle bara ha tag på lite snittblommor, måste ju vara fint när los padres kommer. 

Sist gång mamma köpte liknande blommor stod dom lika fina i ett par veckor. 

Lördag blåste det lite mindre, och vi fortsatte våran jakt på solstolen. Denna gång drog vi oss utanför Torre, några stolar hittade vi inte men en trevlig tur blev det emellan citron och apelsinlundar. 

Och efter mycket tjat fick Rajje mig att ta en snabblunch på hans favvoställe... Ni vet Den som är snäll om dagen, plockar frukt på kvällen...  <3

Se så lycklig han ser ut... 

Avslutade en trevlig dag med en liten kvällspromenad... härligt med semester. 

Söndag morgon, strålande sol och nästan vindstilla. Frukost på terassen, helt underbart... Lugnet före stormen... snart börjar bataljen, snart kommer inspektörskan och ja vi får se vem som är med, är det camareron eller blir det glidaren... 

Vårat lilla frukostbord. 

 

 Blomman när vi gick upp... 

... Och någon timme senare. 

Dax att böra städa, ha en trevlig resa så syns vi ikväll på flygplatsen.