Då har jag laddat ner och testat spelet som så många pratar om. Snabbt kunde jag fånga några Råttor och någon skrikig fågel, men till vilken nytta vet jag inte.

Fattar inte riktigt vad spelet går ut på, men ska hänga i ett tag..det som hittills varit roligast är när jag och en annan gick på jakt ihop. Båda lika dåligt insatta men roligt hade vi den stunden...

Här har jag fångat någon konstig figur...som visade det sig inte var värd något...men söt va han;). Det som är lite roligt med det är att man ser så många som håller på, men låtsas som om dom bara är ute och går:). Får se om man tröttnar eller blir fast.

Var och tog en fika på Storgatan och där har det verkligen blivit en liten blomstrande oas..mamma och pappa har verkligen gröna fingrar,  här kommer lite foton..

 

 

 

 

 

Denna vecka har vi haft sommarvärme, igår och idag har det varit rejält varmt och flugorna har vaknat till liv...rena invasionen.

Rajje har haft ute lastbilen idag..verkar som renoveringen snart är i sluttampen, sätena är ivägskickade för omklädsel ska bli spännande när dom är färdiga.