Ja nu sitter vi här och väntar på mina kära föräldrar som har startat deras resa ifrån Mellerud till vårat kära Torrevieja. pratade med dom när dom satt i bilen på väg till flygplatsen, och allt var bara bra, dom satt i täckjackor så jag förstår att det är lite skillnad på vädret här och där...idag är det riktigt varmt (igen)..

Man kände redan i går kväll att det skulle bli fint idag, kvällarna har ju varit helt fantastiska hittills, men igår var det faktiskt hela 24 grader 21.30..

Efter kvällspromenaden satt vi och bara njöt på balkongen, fick passa på, ikväll blir ju extrastolarna upptagna, så då har man ingen till fötterna;).

På våran kvällspromenad i går kväll var det några som blåste såpbubblor på stranden, dom stod där i många timmar och barnen tyckte det var jätteroligt att jaga bubblorna, det var verkligen inga småbubblor precis.

På bilden nedanför ser ni en stor bubbla i vänster hörn som drar iväg...

...och här på nästa ser ni en liten flicka som sträcker upp sitt lilla finger och lyckas att pricka rätt i den stora bubblan...riktigt nöjd över fotot att precis fånga ögonblicket när bubblan spricker:).

Igår käkade vi på Sirocco igen och tog en Menu del dia, alltså dagens, som nästan alltid är en trerätters.

Jag valde en rätt med kotlett och Rajje tog kyckling, på min stod det valfri sås, vilket jag glömde bort när vi väl beställde...och till min stora fasa kom den med champinjonsås, jag som hatar svamp.

Som tur är så kunde jag byta med Rajje, han brukar nästan alltid ta något annat än mig, så jag har en chans att byta, om jag inte skulle vara nöjd... vilket kan hända lite då och då;). Här kommer lite foton på vad vi åt, smakade helt ok.

En härlig kvällspromenad blev det innan det bar hemåt.

Här ovan är vid de blåa bänkarna precis när solen är på väg ner. 

Semester är verkligen skönt att ha, hoppas man får uppleva den riktigt låånga semestern om "några" år.