Helt otroligt först idag blev det bad, man tror nästan inte att man har semester. Så det kändes extra skönt när vi tog oss tid att åka till stranden idag. 

Det är lite omständigt att bada för en annan, till Rajjes förtret. Jag vill åka till en strand en bra bit iväg, en strand som det inte är mycket folk på... då känns det lite bättre tycker jag....eller så tycker jag bara om att retas lite med Rajje. 

Här står han som en annan patron. 

Och här ligger jag som en delfin... eller ja något i den stilen 8-)

Är det något jag tycker är avkopplande så är det att sitta och titta ut över vatten, och gärna lite vågskvalp också... verkligen balsam för själen. Alltid önskat mig ett ställe med utsikt över vatten, men man ska väl ha något att längta efter. 

Lite om letandet efter nytt boende måste jag nämna om också... Inte något nytt har hänt, tyvärr. Vi har ju lagt ett bud på en lägenhet, och vi har fått ett motbud. Sedan dök det ju upp en lägenhet som jag varit lite nyfiken på... men tyvärr har vi inte fått titta på den än, eventuellt får vi titta på tisdag eller onsdag, lite lätt irriterande. Men nu är det helg och inget händer väl förren till måndag, så bara ta helg och försöka njuta av det underbara vädret. 

Vi har än så länge en underbar terass, med fina blommor även om inte trädgårdsmästaren kommit än... 

Även fast vi inte har ett hav att titta på så har vi vår lilla vägkorsning precis nedanför. Och här kan det hända en hel del... just nu står polisen nedanför.. 

Lite spännande att se vad som händer, jag är lite diskret och tittar lite försiktigt ifrån terassen... annat är det med Rajje alias uppviglaren... 

Han själv tyckte han var diskret, vet inte om jag riktigt håller med, men var ska inte sleven vara.... ps. Kolla in höjden på trottoarkanten..