Vädret är verkligen helt perfekt just nu, sådär lagom varmt. Vi upprepar det gång på gång, hur i hela friden kan det vara så skönt, mitt i vintern?? 

Till och med kvällarna är helt ok, man går i bara kofta, hoppas det hänger i hela semestern. 

Efter frukosten i morse tog jag och Rajje en liten promenad, just här på fotot är vi nere vid de fasta marknadsstånden. På högsäsong är det fullt med folk och alla bodar är öppna. Lite mera folk och mera öppet var det lite senare på hemvägen. 

Men just det här med att det är lite lugnare tempo än vanligt är bara skönt... så ett poäng till på plussidan, lite mindre folk, och lagom varmt. 

Vi traskade ner till hamnen för att hälsa på Kaptenen och matrosen, dom har hyrt ett rum med perfekta utsikten. 

Visst är det fint, tänk om man kunde vinna storvinsten, då skulle jag skaffa ett ställe med havsutsikt. 

Här står dom på deras terass... 

Jag är verkligen nöjd med nya lägenheten, trivs jättebra. Men som sagt någon havsutsikt är det inte. 

Efter promenaden blev det lite vila hemma innan det var dax för semesterns första äta ute dag. Så himla skönt att bara gå och sätta sig vid matbordet och bli serverad😉👍. 

Besöket blev på La Atmosfära (tror det stavas så), med oss hade vi också systrarna Furuvik, mycket trevligt att träffas. 

Inte nog med trevligt sällskap, utan väldigt god mat fick vi också, eller fick var ju att ta i vi fick allt betala för oss... Pappa tog in torskrygg, och tyckte faktiskt att det var den bästa han ätit här i Torre. 

Efter den goda maten och många trevliga skratt med vännerna från Furuvik, var det dax att börja tänka på hemfärd.. det är ju Mellokväll. 

Men innan vi styrde kosan hemåt var det någon i sällskapet som tyckte vi skulle gå hem via gamla kyrkan, undra varför? 

Men skynda hem till Mellon hade ju kunnat kvitta, inte direkt någon höjdare i mitt tycke.. får kanske höra dom några gånger så kanske det blir bättre. 

Det finns även lite på minussidan med att vara här i spanienlandet, det är inte bara sol. Nä med värmen kommer ju också myggorna, jag har lyckats få en mitt på näsan. Har fotat, men fick inte fram fyllenäsan riktigt, lovar att den är rejält röd. 

Även en del på armen har jag fått, så det är ett hårt liv vi lever här nere, men det är bara att härda ut. 

Nu är det dax att släcka lampan och göra som alla andra i mitt resesällskap.. inta vertikalt läge, som faktiskt Rajje tog för ca 3 timmar sedan. 

Jag avslutar med att tänka lite på lillfrasse som faktiskt fyller ett år idag, lillgrabben blrjar bli stor♥️.