Efter regn kommer solsken :)

Så härligt att vakna upp och solen skiner, så idag blev det årets första frukost ute.

Igår på EM började det spricka upp fast det blåste och vinden var lite kylig. Vi hade inte tagit oss till affären så vi åt ute...fredagsmarknaden var slut och städarna hade fullt upp...så himla mycket skräp på gatorna, var bara tvungen att fota lite på väg till  bar Carlos där vi skulle käka.

  

Ser ut som om det dragit fram en tornado. ..men efter några timmar var gatorna rena och fina igen.

Fotot från gårdagens blogginlägg på camareron stämde inte riktigt, han diskade inte utan tog sig bara ett glas vatten..och vi märker att han återgår mer och mer till sitt gamla jag. Så härmed blir han omdöpt till Glidaren och bara för ni ska veta exakt vad jag menar med det namnet kommer här en förklaring:

När man inte anstränger sig nåt vidare men ändå klarar av och/eller kommer undan med saker. En "glidare" är en person bara hakar med i strömmen och slinker igenom. Har viss synonym till "stekare" ;).

Efter god frukost i trevligt sällskap drog vi ut till nästa trevliga sällskap för lite fika.

Sällskapet var Lex och Preciosa...Lex satt med dubbla koftor medans jag och Rajje satt i kortärmat och bara njöt av den sköna solen.

När vi kom hem igen stod Glidaren med sin inspektörska och väntade på att det skulle bli fika...man får verkligen ligga i på semestern :)

Ja det där med ligga i gäller ju inte alla...

Haha där fick jag honom😂...nu blir det gofika, ha det bra.