...och mera väntas.

På ett sätt så tycker jag det är jättemysigt när det snöar, det blir ju så himla fint. Hoppas det får ligga och det kommer några fina dagar med ett gnistrande landskap...man kan verkligen få fina foton då. Just nu är Rajje ute och skottar, kan tänka mig att han längtar till Torre. Nästa vecka åker han, så man får ju hoppas att det inte kommer snö medans han är borta.

 

Ser varmt och skönt ut va😉.

Jag själv går och väntar på få min tid till att kolla upp knölen, man kan ju tycka att man borde få ett besked snart. Huvudet är ju inte riktigt med...tankar far runt lite då och då. Även om jag faktiskt inte tror det allra värsta så är det ju något, så nu hoppas jag att jag får en tid i nästa vecka. 

För övrigt har det inte hänt något speciellt. .utan dagarna rullar på, broderns äldsta dotter var på besök. Har nog inte träffat henne på ca tre år, så det var jätteroligt...man ses ju på Facebook men det är ju extra mysigt att ses på riktigt. 


Triss i damer😄

Så det var allt för denna gång, blir längre mellan inläggen men man sitter mest inne och kurar...och då blir det inte mycket att skriva om och framför allt inget fotande. 

Slutar med ett sommarfoto som är taget i vårat dike med alla sommarblommor😊