...men tittar man ut känns det verkligen inte som det snart ska vara jul.

Gräsmattan är helgrön, blommor blommar, och en massa regn snart har man strandtomt.Blåst har det också gjort, rätt så rejält...det duggar tätt med nedfallna träd. I helgen var vädret riktigt illa, och i helgen var det dags med flytten, inte roligt att springa och bära massa grejjer i blåst och regn. Idag är det riktigt fint väder...typiskt att det blir fint när man måste vara på jobbet och skit när man är ledig.

Nu så kan man säga att mamma och pappa också har blivit Dalslänningar, bättre kan det inte bli, känns jätteskönt att dom bor närmare. Man kommer ju kunna träffas lite mera än förut, men just nu står hela deras hem i lådor och det är inte lätt för dom...massa att ställa iordning.


Inspektörskan har vi tillfälligt döpt om till mistluren, men som sagt är det bara tillfälligt (hoppas vi:)
Det kommer att bli så fint när det är färdigt, och jag hoppas dom kommer att trivas bra här på Dal.

När jag ändå skriver om Storgatan så ska jag passa på att lägga ut ett nostalgi foto..


..fotot är nytaget, men Pierre fick igång den gamla Varuhuset skylten. Den tänker vi inte ta när även om det var ett tag sen det hette Varuhuset, jag bara älskar dessa gamla skyltar.

Annars som vanligt har det inte hänt så mycket nytt, förkylningen har nästan helt gått över så det får man vara nöjd över, ibland kan dom ju hänga i hur länge som helst. Istället fick jag i veckan en svullen hand, fattade ingenting, bara helt plötsligt svullnade den.

Har grubblat en del och funderat fram och tillbaka på vad det kan vara, men den var inte varm eller röd så jag tänkte att det är nog inget man behöver oroa sig om. Men efter några dagar så är det klart att man undrar och så när en del tyckte att det där ska du nog kolla upp, så till slut tog jag mig till doktorn. Ingen fara, men va jag gjort lär jag nog aldrig få reda på, Rajje har då inga märken så det behöver ni inte oroa er för;)

Det som är jobbigt denna årstid är att det blir så mörkt, man saknar ljuset. Det är mörkt när man åker till jobbet och det är mörkt när man kommer hem, man får sitta inne och kura med levande ljus, eller ta mysiga varma bad i vårat härliga spabad....låter i och för sig inte som något jobbigt, utan mysigt, men ni förstår vad jag menar:) Man får göra som Moltas...

...krypa ihop och bara mysa.