Häromdagen läste jag om några som ätit våfflor och blev så himla sugen. Så det var bara att skicka i väg los hombres för inköp av ett våffeljärn. 

Efter ett tag stod det våfflor på bordet, lite tunna och bleka, men alla mumsade och åt ändå. 

Festligheterna har nu avslutas här i Torre och det gjordes det med hästuppvisning. Samma som förra gången fick vi stå och vänta i evigheter, och när jag ändå är igång med att klagar lite kan jag fortsätta. Det är så förbenat dåligt organiserat här nere, det skulle kunnat vara så mycket pampigare och finare om det bara hade varit bättre ordning, men det kanske är lite av charmen också. 

Jag fick mig några foton åtminstone  på otroligt fina hästar... hade varit kul att visa upp favvohästen för Torreborna, och då tänker jag naturligtvis på Islandshästen. 

Inga hjälmar så långt ögat kan nå... 

Varje gång man är nere på strandpromenaden njuter man av den fina utsikten, jag bara älskar vatten... tänk att få ha ett ställe där man kan sitta och bara njuta av denna vy som här nedan. 

Får nog lägga in en extra rad på lotto. 

Här är en härlig vy också, världens bästa padres. 

Vi passade på och ta en förstärkt fika, när vi ändå var nere och promenerade, skönt för modern att slippa lite disk. 

 Så här får fattigpensionärerna äta... 

Och vi som fortfarande jobbar kan välja lite mera :-D

Häromdagen märkte vi en liten temperatur ändring, lite kallare än vad det har varit tidigare. Och männen i sällskapet som är lite känsligare till naturen,  märktes det tydligt på... 

Vill bara påpeka att på frukostbilden är det faktiskt 23 grader, inget att hänga läpp för... vi närmar oss slutet på vistelsen här i spanienlandet, nästa vecka kommer vi vara glada om det är 23 grader vid frukost. 

Idag kilade jag över till grannen för att kolla in deras utsikt... Wow säger jag, kändes som om man kunde se hela Torre. Framför allt kunde man tydligt se våran terass. Där var våran trädgårdsmästare igång med att sköta om blommorna, och brevid står inspektörskan och kontrollera att allt blir rätt och riktigt. 

Fotot nedan ser man vårat hus, när jag inte har zoomat in. 

Och här har jag tagit ett foto åt andra hållet. 


Ovan ser ni huset som jag var i när jag fotade, högst upp på toppen. 

 Ja precis däruppe som ni ser farbrorn stå och gympa  ;-).

Till sist vill jag bara lägga in ett foto på några supersöta valpar, man blir så sugen... eller hur?