Nu är det längesedan jag bloggade, tror det är det längsta uppehållet. Senast jag skrev var på Näl, känns väldigt avlägset måste jag säga...känner mig mycket piggare nu. 

Smågrabbarna var här i natt, så det blev bad som nästan alltid dom är här..kallt som skam i vinden så det är tur att vi har våran inglasade terass.

Igår var det studenten för Melleruds eleverna...inte så många men dom hördes kan man lugnt påstå: )

 

Stora traktorer när man bor i ett jordbrukssamhälle.

Även om det är ett tag sen jag skrev så har jag inget att skriva om...känner mig riktigt tråkig. Det är bara på semestern som jag känner att det är riktigt roligt att skriva, och semester blir det inte förrän i augusti, hela sommaren kvar. Får hoppas att vädret snart vänder igen... i och för sig är det faktiskt helt ok väder idag och nästan helt vindstilla.

Följer just nu strejken på SAS fy och usch för alla stackare som planerat sina resor och nu inte kommer iväg, så frustrerande.   Letade efter uppgifter vad piloterna tjänar men finns inga aktuella uppgifter, senaste uppgiften är från 2009 och då tjänade dom 95000 kronor i månaden. Men hallo...visst har dom ett enormt ansvar och visst vill man att piloten är nöjd och gör ett bra arbete, men 95000 kronor är ju inte direkt fickpengar. Buss chauffören har också ett stort ansvar och många andra med naturligtvis. Ja man får väl hoppas att det ordnar sig för alla resenärer på något sätt...ja är då glad att det inte var nu jag skulle ut och flyga, fast jag hade ju inte flugit med SAS;)

 Slutar med ett foto från vackra Dalsland som jag tog i veckan när vi hade kommunstyrelse möte i Upperud.