Helt otroligt vad tiden går nästan två veckor sen senaste inlägget, måste skärpa till mig:).

Nu måste jag tänka till igen vad som egentligen har hänt sedan senast jag skrev mm... Just det jag skrev ju senast om att jag skulle börja jobba heltid, vilket jag nu har börjat med. Numera kan jag även titulera mig som Alkoholhandläggare, det ni:). Har ju bara jobbat några dagar men ändå varit med om en hel del nya saker som lite tillsyn osv. Åkt runt om i Dalsland har det blivit...Dals-Ed, Färgelanda och Åmål har jag redan hunnit med att besöka. Som det känns nu verkar detta bli kanon roligt...men helt otroligt mycket att sätta sig in i, blir till att plugga in Alkohollagen och Tobakslagen...men har en helt underbar mentor så det ska nog gå bra:).


Små grabbarna har varit på besök också, och just den dagen var vädret helt underbart så man kunde vara ute och njuta lite också....och som vanligt blev det lite foton också.

 


Ja Melodifestivalen har ju dragit igång också, första deltävlingen avklarad...kommer knappt ihåg låtarna så här veckan efter och imorgon är det dags igen. Men vet att jag tyckte att Pernilla Anderssons balladbidrag tilltalade mig, men hon åkte rakt ut. Sedan var det lite ögongodis med, Robins låt tyckte jag var ok och helt underbara ögon har han, får se vad man tycker om morgondagens bidrag.

 


Jag och mamma har börjat på vattengympa, ett bra gäng utan massa märkvärdiga människor...härligt varmt vatten och massa skratt.


Planerat årets semester har vi gjort, viktigt så vi kan skriva in stängningstider på pensionatet...en resa i april, en i månadsskiftet augusti/september och en i oktober/november. Känner att jag verkligen vill komma ner till Torre nu...saknar våran lägenhet och allt runt omkring, känner mig ungefär som damen vid havet:))

Det var allt för denna gång...nu ska jag och gubben ut i badet och ha lite fredagsmys ❤