Ja nu sitter man här med semestern bakom sig, imorgon drar vi hemåt. 

Det känns faktiskt helt ok, vi har haft superbra dagar med mycket sol... men det räcker säker att man kliver av planet på Landvetter och känner vindarna, så vill man tillbaka igen🌞. 

Rajje har fortsatt att inhandla fika, med förhoppning att han till slut ska få in en tio poängare, men hittills har det inte lyckats.. allt ser väldigt gott ut, men allt som glimmar är ju inte guld. 

Närbild på gårdagens kap.. Trodde man kunde se konsistensen, men det blev inte så lyckat. 

Så här såg det ut, och visst skulle man kunna tro att det skulle kunna vara gofika, men ack nej. Den ljusa saken gick det knappt att dela, så stenhård... 

Igår fick vi samtal från bekanta hemifrån som varit här nere i Spanien sedan oktober med deras husbil. Och nu hade de kommit hit till Torrevieja, och tyckte det kunde vara roligt att säga hej. De hade ställt sig bortanför playa de los Locos, som verkar ha blivit en ny camping... så otroligt många husbilar står det där numera, dom har ju en fin utsikt över havet. 

Så jag och Rajje tog en kvällspromenad för att hälsa på i deras lilla hem på hjul. 

En riktigt fin kväll med fullmåne. 

Jättemysigt har dom det, och bara rullar vidare när man tröttnar på ett ställe. Fick till oss att campingarna här i spanienlandet är jättefina, och billigare än hemma, ivarje fall denna årstid. 

Var bara tvungen att gå ut på klipporna för att fota månskenet, så otrolig fin kväll, och hela 16 grader👍. 

Idag har vi tvättat och städat, packa behöver vi ju inte göra, då vi reser utan bagage.. så bekvämt. 

Vi fick även fikabesök, av camparna som ville se hur vi bodde. Så sista fikan på terassen för denna gång, och det var varmt kan jag lova. 

Nu får vi hålla tummarna att det blir en bra flygresa hem imorgon, och snälla låt det ha slutat att blåsa. Känner mig lite nervös inför morgondagen, men ner lär vi ju komma i varje fall 😳. 

Tack och hej för denna gång. 

Och Frasse snart kommer jag♥️.