Så typiskt mig att inte få med de sista dagarna på semestern, när man kommer hem försvinner alla tankar om bloggen. Så här kommer en liten uppdatering om de sista dagarna på semestern. 

I slutet springer bara dagarna iväg, vi hade tänkt att göra några dagsutflykter då vi hade bil de sista fem dagarna…men som sagt vi kom oss inte för detta utan ville bara njuta och framför allt ta det lugnt. I slutet blev vädret helt perfekt och men facit i hand har Torrevieja levererat än en gång, vissligen kyligare på kvällarna men dagarna var helt underbara, mycket promenader nere vid stranden…detta saknar jag helt klart mest.

Vi hann med en sista träff med systrarna Furuvik, som hade fått besök av fina Rebecka. Det blev middag på restaurang Mesón Villa Salada strax utanför Torrevieja, ett väldigt fint ställe med tillhörande stall… ska visst ibland vara uppträden mm där, men just denna dag var det lugnt… det var i princip endast vi som var där… 

Överlag var vi mycket nöjda med maten. Men tyvärr så var inte pappas rätt den bästa, vi övertalade honom att han skulle slå på stort och välja en fiskrätt, då fisk är hans favoritmat och det är sällan han får det då vi andra gillar kött mest. Och det var ingen dålig firre han fick in…eller det var kanske just det det var… :-! 

Han sa direkt att den inte direkt var god utan smakade lite dy, men han pillade i sig den i varje fall. Och tyvärr så var det nog något som inte var helt bra med den firren, han hade ont i magen några dagar efter detta..

Jag , mamma, Rajje och Birgitta valde oxfilé och vi var alla nöjda med maten. Det var en rejäl tallrik och jag tror nästan mamma fick den största😊.

Här sitter två som ser lite buttra ut.. 

... men när jag påpekade att jag fotade för bloggen lyste dom snabbt upp ..;)).

 Här nedan ser ni hela gänget 👍👌

Höll på att missa Rebecka och Margas mat, för dom blev det en Paella, som vi alla föreviga...Birgitta i full koncentration ;-) .

Vi hann även med ett sista besök på Godis, mamma hade nog den största påsen tror jag..

Men som jag skrev tidigare så var vi så mycket vi kunde de sista dagarna nere vid strandpromenaden. Helt klart bästa platsen att vara på när solen lyser och vattnet ser helt underbart ut. Vi har haft en fantastiskt bra semester, och det kändes lite tråkigt att åka hem, allra helst när vädret var så bra och dom där hemma hade meddelat oss att hemma var det bara grått och trist.

Vi flög hem det tidiga planet så när vi gav oss iväg ifrån Torre var gatorna helt tomma, och endast xxx var vaken😉.

Flygresan gick riktigt bra hem till skillnad från det vi åkte ner…och faktiskt så hade vi nog med oss lite av solen hem till Sverige, riktigt fint väder här hemma också.

 

Får ju inte glömma den nu obligatoriska fotot på mig och Rajje, denna gång kamouflerade.. 

Väl hemma så har det gått i ett, knottarna skulle sova över, naturligtvis…, hundar, katter och ungar var nog glada att vi var hemma igen, ordningen är återställd. Men både jag och Rajje har nästan känt oss lite jetlaggade denna gång, det stämmer inte riktigt med ljuset, är ju så himla mörkt här hemma…när man tror och känner att nu är det kvällen så ser man att va fxn hon är bara typ 17.00.

Första skinkan har vi precis gjort, det blir tidigare och tidigare för varje år. Förr gjorde vi första skinkan dagen före julafton, Gick inte rucka på det med en enda dag…och nu gjorde vi första skinkan den 23 november… Normalt sett i alla år så har hundarna varit tokiga när man fixar skinkan, måste lukta väldans gott för dom. Denna gång hade vi ingen hund ute hos oss, så genast tog katterna över den rollen, Nisse bara älskar skinka.

Nu får vi se när nästa blogginlägg kommer, ibland undrar man om man bara sitter och skriver för sig själv...men det har varit några som kommenterat till mig efter jag kommit hem att dom följt oss via bloggen och tyckt det varit roligt med mina uppdateringar... så det blir väl att man fortsätter med det ett tag till i varje fall ;-) . Ha det bra 8-)