Idag blev det lite som gamla tider, det blev sex till middag och det var inte igår det hände senast. Förr var det inte ovanligt alls, men nu förtiden är det oftast bara jag och Rajje...inte för att det är bara, men att ha sex trevliga killar/gubbar som middagsällskap är jätte trevligt:).

Solen skiner idag så det var en perfekt dag att flytta den stora garageporten...helt fantastiskt vad det går bra när man får hjälp, stort tack.

Det känns nog lite hårt för Rajje att mista en del av sitt älskade garage, men det kommer att bli superbra när det blir färdigt.

Som sagt fantastiskt väder idag, och tänk vad allt känns bättre när solen skiner.

Emellan matlagning och kaffe hann jag med en liten promenad med Molle. Blå himmel och sol.men rejält kyligt var det.

Tur man har varma kläder😊.

Underbara Moltas.

Snart hemma.

Igår fyllde äldsta sonen 30 +, man fattar inte vart åren tar vägen..om jag var en person som såg glaset halvtomt, så hade jag nog tänkt...fy bubblan hur gammal har jag blivit, över 30 år sen jag jag blev mamma fy fasiken...

Men som tur är så ser jag glaset halv fullt..wow 31 års erfarenhet har jag fått...och jag har fått se grabben växa upp till en helt underbar person med en jättefin familj... vilken tur man kan ha. Alla tre pojkarna har jobb... bara det känns otroligt skönt.

Men om jag får klaga lite så blir det på den förbaskade ryggen... nu var det dax igen, satt konstigt igår och idag är ryggen kass. Räcker med en liten rörelse som blir fel så vill det hugga till..grr, men solen skiner ivarjefall. 

Avslutar med ett foto på minstingen i familjen Krafft.

Har ni sett vilket litet sött ansikte... så fin liten mun och en perfekt liten näsa, kan man bli sötare. Man får verkligen hoppas att man får vara med nästa 31 åren, så man kan vara med på lilla Isabells 31 års kalas också:).