Ja då har semestern äntligen börjat, och vi är framme i Torre....eller ska kanske skriva Torrevieja. Det har varit en del skriverier om detta på fejjan, en del tycker inte om att man säger Torre.... som om det skulle vara ett stort problem. 

Resan gick så bra det kan, hatar ju att sitta inklämd och inte kunna lägga upp benen men sedan man kunnat se på netflix offline har det blivit klart lättare... hann att averka några avsnitt på en serie jag följer, superduper.

Här sitter Rajje och väntar på avfärd... vi hittade oss två sköna fåtöljer, folk tittade en del, men va gör det. 

Det var mörkt när vi kom fram, kändes som man missade den fina resvägen från Alicante till Torre... brukar vara så härligt att se det underbara Medelhavet. 

Väl framme vid lägenheten skickades Rajje in för en första inspektion... man vill ju inte hamna i chocktillstånd direkt första semesterdagen. Men allt var ok, endast en död kackerlacka, som Rajje snabbt tog hand om så jag lugnt och fint kunde stiga in i vår lilla boning. 

Rejält hungrig var jag... man kan ju inte äta innan flygresan, jag menar tänk om man måste gå på toan... jag ryser bara vid tanken. Små som satan och folk som rycker i dörren, ingen ro alls, nä bättre att äta när man kommer fram. Så vi stannade vid en liten affär och köpte en baguette,  det blev en mysig stund på terassen innan vi gick och lade oss. 

... Och Rajje fick äntligen sin efterlängtade öl. 

Och för er som kanske undrar var mina kära los padres är, så har vi inte glömt eller på något sätt nekat dom att följa med. Nä dom bestämde sig för att komma lite senare, närmare bestämt rättså mycket senare på några veckor. Så jag och Rajje har FF och kan vräka ut oss i hela lägenheten. Fast man känner ju att det saknas något... 


Lite missvisande bild, det ska ju vara mamma, inte pappa😉


Mammas goda kakor

Ni förstår, vi får diska själva, ingen som bakar och ingen trädgårdsmästare... 

Här gör Rajje ett försök ivarjefall, vi vill ju ha upp lite blommor. 

Igår morse våran första dag på semestern började lite sisådär, som vanligt gick Rajje för att köpa bröd, ägg och lite gott till vår första frukost... men tji fick vi, allt var stängt?? fattade ingenting. Som tur var fanns det lite knäckebröd sen vi var här senast, så det fick bli knäckemacka och vatten... mums. 

På EM blev det fika nere i byn med P, det var trevligt att mötas igen mycket prat i en stark trafikerad korse =-O  ;-)

 ... Och idag hämtade vi en annan vän Birgitta på flygplatsen, så vi fick njuta av turen från flygplatsen på dagtid ;-)....

Sakta men säkert droppar våra Torrevänner in, ser framemot detta, kommer nog bli en och en annan glass mm. 

Just nu sitter vi ute och njuter av en superljummen kväll, och det är bara att konstatera att Semester, det är allt bra och skönt.