Ja då kom den efterlängtade dagen, dagen D som man har längtat :). Började resdagen med att lägga en sista hand på jobbet och sedan bar det iväg tjohoo.

Som vanligt flög vi med Ryan men denna gång var det ett av de nya planen..tyvärr så verkade det som om det inte bara var planet som var nytt,utan piloten verkade vara ny han också...eller så var han inte nykter. Men fram kom vi och lever gör vi det är ju det man vill så vi är nöjda och glada.

De nya planen har mycket tunnare stolar som ni ser...vilket gjorde att det kändes rymligt med mycket plats till stolen framför.

Rajje har varit nere några extra dagar med några vänner som ska köpa lägenhet i Torre också..och vad jag förstått så har han fått ligga i;)...det har varit karaoke och frågestund på kvarterskrogen och framför allt sena kvällar för den lilla uppviglaren 😆. 

Men nu är ordningen återställd. ..

Camareron på sin plats... och

...uppviglaren på sin, och naturligtvis vet jag min plats.

Om ni undrar var inspektörskan är så kommer nog hon helt säkert kontrollera så grabbarna gjort ett bra arbete, så fort hon kommer tillbaks från marknaden. 

Tyvärr så är inte vädret det bästa än så länge, vi lämnade ett regnigt Sverige och kom till ett regnigt Spanien. Men enligt prognos ska det vända imorgon 😎. 

 

¡Hasta luego!