Då var det äntligen den 13 augusti, som man har längtat. Börja dagen med att jobba några timmar, käka lunch på Nyfiket och sedan bar det iväg till Norge Rygge.

...Resan var lite turbulent, landningen var hemsk...hela tiden medans vi gick ned satt jag och smånynna för mig själv, en slant vi dit och en slant vi dit och en slant vi i diket. Men uppenbart så gick det ju bra denna gång med.

Vi var framme vid lägenheten vid ca 21.00 och då var det 38 grader helt otroligt...ni kan ju tänka er vilken värme det var inne i lägenheten. Och inte nog att det var varmt, det låg massa döda kackerlackor också...enligt mig så var det massa, men frågar ni gubben så var det några;)

Efter en snabb iordningställande av lägenheten och igångsättning av Ac, så var det dags för en liten paus, vilket blev på kvarterskrogen Olys. Som vanligt en öl för gubben och en naranja för mig.

En nöjd gubbe:)

Både vindruvor och bananer hängde det i taket, visst ser det mysigt ut.

Efter en varm natt så var det ut och köpa lite frukost...

...och en solfjäder till mig

 

Inte den mest avancerade frukosten, men duger fint för oss. Det blir till att shoppa lite mera i em.

Efter frukost skurade vi golv och gjorde det riktigt fint i lägenheten, sedan på med badkläderna och traska ner till medelhavet. 8-)...Gubben och några till...inte det lättaste att ta sig förbi alla soldyrkare, men väl i plurret så var det underbart.
Syns inte så bra men det var 27-28 grader, sämre kan man ha det.

... nu dags för lite siesta:)