Ja då var det semester igen, och jag sitter nere i i Torrevieja igen... 

Jag åkte ifrån ett riktigt soligt Sverige till ett mindre soligt Spanien, tillhör inte det vanliga att vädret är bättre hemma än här. Vad jag har förstått så är det länge sedan vädret varit så här dåligt som det är nu, och tyvärr ser det ut som om det ska fortsätta. 

Ska inte klaga finns värre saker, men det är faktiskt så att dåligt väder i Spanien är dåligare än dåligt väder i Sverige... om ni fattar hur jag menar. 

Nytt för denna semester blir att jag ska testa att vloga istället för att blogga... tänkte att det skulle vara lite enklare än sitta här och skriva... men vet i katten om jag tänkt rätt. Vet inte hur länge jag suttit för att få ihop mitt inlägg på ca 15 minuter, tar så mycket mer tid än va man tror. 

Men ska ge det en chans, allt var ju nytt så här första gången, nya program, och naturligtvis en hel del som krånglade... Så nästa gång går det förhoppningsvis snabbare, och så får man hoppas bättre. 

Mitt stora problem är att jag kan liksom inte med att filma och prata när folk ser mig, och ska man vloga så måste man ju kunna med att filma. Vi får se hur det går. 

Problematiskt är också att los padres saknas, och dom är ju en stor del av bloggen... men tyvärr kunde dom inte hänga pp denna gång, fast egentligen så har dom kanske finare och skönare väder hemma i Sverige... vi får se. 

Här kommer länk till första inlägget... vlog del 1