Ja nu ha semestern äntligen börjat, och vilken kanonstart vi har fått 8-)

Flygresan gick riktigt bra, inte en enda gång under turen tändes säkerhetslampan, så en lugn flygresa blev det. Och på det så hade vi en ledig plats emellan oss, jag och Kaka, Rajjes plats ;-). Han stack ju lite tidigare och vi hade redan bokat våran resa... för säkerhets skull checka jag in Rajje kvällen före, så dom inte skulle komma och ta den. Så när flygvärdinnan kom och fråga om vi visste var han var sa jag bara att han är här, och klappade på väskan på hans stol :-D

Väl framme kom Rajje och hämtade oss, på vägen till Torre fick vi verkligen se all förströelse som regn ovädret orsakat, stackars människor... inte roligt när det händer sådana saker. Inne i Torrevieja såg vi inget utav regnovädret, allt var sig likt. 

Det blev lite mat på strandpromenaden och sedan lite mys på terrassen. 

Tre öl och en vatten ;-)...sedan blev det sängen. 

Idag har varit en toppendag, fint väder, sol och bad... 

 Pappa Jönsson och Rajje simmade lååångt ut. 

... och jag och Kaka var lite längre in, riktigt skönt var det, lite grömligare än vanligt.. men det är ju inte så konstigt med tanke på hur vädret varit. 

Vi unnade oss en go glass nere på paseon också, har saknat detta... mums. 

På em drog vi iväg och köpte en ny grill, den gamla har gjort sitt nu. 

Den kom i massa himla delar, men med två handymän med oss var det snabbt gjort att få ihop grillen... Så imorgon blir det grillning på casa Krafft. 


Jag fick även köpt lite nya lampor, jättenöjd, det är sådana där flammande saker. 

 

Så nu har vi massa flammande lampor, jag hade med mig två hemifrån också, ska det vara, så ska det vara rejält... 

Nu blir det mys på terrassen, med lite att äta... 

Till och med blomman fick lite mysljus <3

Ja just det, glömde helt vad jag började min semester med, imorse hade jag tid hos tandläkaren, och fixade till en liten tandsibissing... Supernöjd med Tandläkeriet här i Torre.