Vaknade idag med lätt huvudvärk, har en liten förkylning som spökar... Rättså typiskt i början av semestern, och inte blev det bättre att uppviglaren stormade in i sovrummet och frågade hur länge jag tänkt att sova. Vill påpeka att klockan var strax före 08.00... Det var då min huvudvärk började. 

Frukost ute på terassen, helt underbart ute vid den tiden, har inte hunnit bli allt för varmt än.

Mina nya hibiskus öppnar sig så fint när solen börjar skina på dom, tillhör helt klart en av mina favoriter. 

11.58 fick vi ett samtal som gjorde att våran semester tog en ny vändning. 

Ystadsparet som jag skrev om i förra inlägget ringde och talade om att dom gillade våran lägenhet och bestämt sig för att köpa den =-O  :-D

Så nu gäller det att hitta en ny, så bara att börja boka tider med olika mäklare... 

En snabblunch fick det bli för vi skulle strax iväg och kolla in första stället. 

Som ni ser var det inget att bli upphettsad över... macka och iste. 

Det som är viktigt med nya lägenheten är ett sovrum till och en toa till, detta gjorde vi klart för mäklaren, och terassen är viktig också. Har ni följt min blogg tidigare vet ni att vi har en underbar terass, så lite bortskämd är man ju. 

Stor och fin terass var det. 

Och en jättefin utsikt, huset var det högsta så ingen insyn och utsikt över hela Torrevieja, kanske lite lätt överdrivet, men nästan hela var det  ;-)

Fanns en del att göra i lägenheten, fast det har vi räknat med, våran budget är inte den största. Tre rejäla sovrum var det, men tyvärr var det bara ett badrum... mm vi hade varit väldigt noga med stt påpeka att vi ville att det skulle finnas två. Men imorgon är en ny dag och förhoppningsvis en ny mäklare... 

Rejält hungriga var vi, så hem och fixa middagen, ikväll blev det filé och gratäng... mumma.