Igår var det strålande väder igen, och om det var strålande så hade vi bestämt oss för att ta det lugnt... så lugnt blev det. 

Länge sov vi och åt inte frukost förrän vid ca 11.00, riktigt härligt, lugnt och skönt. 

Fram på eftermiddagen när Inspektorskan skalade potatis satt jag och systera och småprata i rummet, när vi helt plötsligt hörde ett rop Brrrit-Marri... med ett efterföljande skrik från Inspektorskan. Och kan ni tänka er att där stod min riddare <3.. 

Vilken överraskning... egentligen skulle Rajje komma den 16 januari, sedan när det var så mycket krångel, sa han att han kunde komma nu på onsdag istället... och så står han här nu redan på måndagen.. 

Nu ska ni veta att det blev fart på stället, soffan bunkades isär, nya soffan skruvades ihop, gamla stolar bars ner, nya stolar skruvades ihop, gamla köksbordet togs ut och nya köksbordet skruvades ihop... nu var friden slut... 


Rajje sliter, och Inspektorskan gör vad en Inspektorska ska göra.


Lite hjälp av Kari.


Fina nya soffan på plats

Ska ta kort och lägga in när vi är färdiga i rummet, tror det kommer bli riktigt fint. 

Rejält trötta gick vi och lade oss och sov nog gott allihop. Imorse märktes det att vi utökat flocken med en styck uppviglare, som var uppe med tuppen. Så det tog inte lång tid innan vi alla var uppe,nya tider. 

När det var så mycket tidigare än vanligt blev det frukost inne, solen hade inte börjat att värma än. Himla tur att vårat köksbord var ihop skruvat och stod på plats. 

Här sitter systera och kontrollerar äggen, bort med vitan så inga snoddar kommer med... mormor gjorde ett bra jobb en gång i tiden ;-).

Även idag har vi varit effektiva efter frukost drog vi till la Zenia för att köpa lite rörgrejjer, för flytt av tvättmaskinen. Men när man ändå är där blev det naturligtvis lite shopping också. 

Här sitter jag på gubbänkarna och väntar på systrarna medans dom fyndar inne på Primark.. 

Efter detta blev det lunch på Donken, och sedan hem för lite gofika. 

Sen var det slut på lugnet, nu ska tvättmaskinen flyttas och nya skåp i pation ska skruvas ihop. 

Hasta luego!